Maak kennis
Op een doordeweekse ochtend
na een goede koffie
in een prachtige locatie
genieten van de mooiste muziek
uitgevoerd door enthousiaste topmusici
en voorzien van pakkende toelichting

De perfecte luisterervaring.

Klassieke muziek voor iedereen, dat is het doel van Stichting Koffieconcerten. Omdat we hopen dat muziek u raakt, ontroert, blij maakt, een moment van intens geluk bezorgt. Dat gunnen we iedereen. Daarom organiseren we komend seizoen 48 gratis toegankelijke koffieconcerten op locaties door het hele land.

Muziek verbindt – dat zult u merken als u komt meegenieten. Artistiek leider en pianist Wouter Harbers weet als geen ander een gezellige, spontane sfeer te creëren, waardoor er alle ruimte is voor een lach en een traan. Of zoals een bezoeker zei: “Ik ga met bloemen in m’n buik weer naar huis. Het is het lichtpuntje in mijn maand, ik kan niet wachten tot het volgende koffieconcert!”

Tijdens de koffieconcerten leren mensen elkaar kennen, ontstaan er nieuwe vriendschappen en gaan ze bijvoorbeeld na afloop met elkaar lunchen of dineren. Dat vinden wij geweldig. Want met de koffieconcerten proberen we de samenhang te bevorderen en eenzaamheid onder senioren te bestrijden.

Bestuur Stichting Koffieconcerten


Het bestuur van Stichting Koffieconcerten

Het bestuur van Stichting Koffieconcerten bestaat uit de volgende personen (v.l.n.r.):
- Robert Cekov, secretaris (Amsterdam)
- Haije Dijkstra, voorzitter (Barneveld)
- Gert Kuiper, penningmeester (Zeist)

Beloningsbeleid

De Stichting Koffieconcerten beoogt het algemeen nut, heeft geen winstoogmerk, en keert niet uit aan de oprichters of aan hen die deel uit maken van organen van de stichting. De musici en artistiek leider Wouter Harbers (geen bestuurslid) worden voor hun diensten betaald.

Contact

Zie onze contactpagina.

Activiteiten

Zie onze agenda.

Fiscale nummers

RSIN-nummer: 864015185
KVK-nummer: 86587560
Oprichtingsdatum: 03-06-2022
Vestigingsadres: Prinses Marijkelaan 26-1, 3708DE ZEIST
IBAN-nummer: NL22 INGB 0395 7083 11 t.n.v. Stichting Koffieconcerten

Documenten

   Beleidsplan Stichting Koffieconcerten
   Jaarverslag (2022-2023)
   Jaarrekening (2022-2023)
   Akte van oprichting Stichting Koffieconcerten

De Zeister pianist Wouter Harbers zocht in 2014 naar een geschikte studieplek in zijn woonplaats, en vond deze in het intieme Torenlaan Theater. Hij kreeg de sleutel, en mocht hier zoveel studeren op de vleugel als hij maar wilde. Als dank gaf hij een klein koffieconcert op een vreemd doordeweeks moment: de eerste woensdagochtend van maart 2015. Er ontstond een unieke sfeer met enthousiaste gasten – een nieuw concept was geboren!

Nog steeds is Wouter elke maand in het Torenlaan Theater te horen, als solist of samen met andere musici. Daarnaast breidde hij het concept uit naar Amersfoort en Putten. Toen het daar ook meteen leidde tot uitverkochte zalen, zette hij ook nieuwe series op in Zaandam, Zwolle, IJhorst en Breda. Het is zijn ambitie om ooit een eigen serie te hebben in… het Concertgebouw te Amsterdam! September 2019 speelde hij er voor het eerst, live op de radio vanuit de Spiegelzaal. December van datzelfde jaar maakte hij z’n debuut met een uitverkocht Kerstconcert in de Kleine Zaal. In de zomer van 2020 mocht hij een pianoalbum opnemen in de Grote Zaal, die hij een dag lang tot zijn beschikking had. Wouter: ‘Een magische ervaring!’ De opnameleider fantaseerde over dat hij er de volgende keer wellicht met orkest zou zitten, in een volle zaal… Wouter durfde daar nauwelijks over te dromen, maar wie weet!

Meer info

www.wouterharbers.nl

Homepage


ONZE HOOFDSPONSORS